Hoogwerker

hoogwerker

Met een lage bodemdruk, uitstekende prestaties op uw ruwe ondergrond en compacte afmetingen, zijn de Hinowa hoogwerkers ontworpen om bijna overal ingezet te kunnen worden, zowel binnen als buiten. Hinowa hoogwerkers zijn licht, compact en eenvoudig in gebruik. Voor andere conventionele hoogwerkers ontoegankelijke plaatsen, kunnen zo op een snelle en veilige manier bereikt worden.

Met werkhoogtes van 14 tot 33meter en horizontaal bereik van maximaal 17 meter, zijn ze in stijgende lijn een waardevolle uitbreiding in het gamma van verhuurfirma's. Met de nieuwe Lightlift Performance-reeks heft Hinowa zijn hoogwerkers naar een hoger niveau: 230 kg laadvermogen bij maximale reikwijdte, automatische afstempeling en nivellering, een praktische afstandsbediening met LCD display zorgen voor een veilige en eenvoudig te hanteren hoogwerker, met eenvoudig onderhoud en lage kosten.

De PERFORMANCE IIIS serie is het nieuwe concept van Hinowa voor zijn hoogwerker op rupsbanden. Het resultaat van drie jaar onderzoek en ontwikkeling heeft vele functionaliteiten opgeleverd, welke nu de norm geworden zijn op de wereldwijde markt van hoogwerkers met deze hoogte en bereik. Een belangrijke innovatie van de nieuwe PERFORMANCE IIIs serie is zijn hoge belastbaarheid van 230kg in de mand, beschikbaar over het gehele werkgebied, en maakt van deze machine een veelzijdig inzetbaar werkplatform. Dankzij het ingenieuze ontwerp van de hefarm verkrijgt men een uitstekend verticale traject, welke het toelaat om langs een wand te bewegen met een uiterste precisie en eenvoudige bediening. Het nieuwe PERFORMANCE hydraulisch systeem is uitgerust met de nieuwste generatie componenten waarmee alle bewegingen sneller en efficiënt uitgevoerd kunnen worden.