TeleCrawler 13N

TeleCrawler13N is een telescoophoogwerker van Hinowa, een rupsmachine met lithiumbatterij die een werkhoogte van 13 m kan bereiken en een horizontale reikwijdte van 6,4 m heeft. TC13N is het eerste model van een nieuwe serie innovatieve en efficiënte machines. Het is in feite de eerste telescopische hoogwerker die is uitgerust met "volledig elektrische" rupsaandrijving; een machine die is ontworpen om totaal anders te zijn dan de Goldlift-, IIIS- en Performance IIIS-series.

Sterke punten

  • Hij is uniek compact: zonder de korf meet hij slechts 3.698 mm lang, 1.948 mm hoog en 748 mm breed. Het stabilisatieoppervlak is teruggebracht tot 2.450 mm x 2.900 mm waardoor het platform gestabiliseerd kan worden op de parkeerplaats van slechts één auto!
  • Laadvermogen van 136 kg (ontworpen om gemiddeld 1 persoon van 80 kg + 56 kg apparatuur te dragen)
  • Automatische regeling van het uitschuiven van de telescopische arm bij het omhoog / omlaag gaan: dezelfde afstand tot de muur kan automatisch worden aangehouden om een ​​verticale lijn te volgen tot 9 m, zowel bij het omhoog als omlaag gaan. Dankzij dit "schaar" -effect kan de operator zijn werk voortzetten door automatisch vlak tegen de muur te blijven, zonder dat hij de uitschuiving van de telescooparm continu handmatig moet aanpassen. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk te werken.
  • Meer veiligheid op hoogte omdat er geen handmatige bediening is.
  • "Go Home" -functie: hiermee kunt u automatisch en veilig de telescopische arm sluiten en uitlijnen en zo de machine met slechts één knop terugbrengen naar de transportpositie. Deze functie, die al veel werd gebruikt op platforms met een grotere werkhoogte, is nu door Hinowa ook op een 13 meter hoog platform geïntroduceerd.
  • "Go Back" -functie: voordat de "Go Home" -functie wordt gestart, slaat de machine de laatste werkpositie op, zodat hij er automatisch naar kan terugkeren met een simpele druk op de knop. Deze functie bespaart kostbare tijd en verhoogt de productiviteit aanzienlijk.
  • De onderwagen is geconstrueerd met behulp van elektrische tractiemotoren waardoor deze alleen op elektrisch vermogen kan rijden, zonder het gebruik van hydraulische olie. De technologie met een permanentmagneet aandrijfmotor garandeert een hoger rendement in vergelijking met traditionele elektromotoren.
  • Uitstekende efficiëntie: het "volledig elektrische" systeem is veel efficiënter in vergelijking met het hydraulische systeem. Een verhoging die het gebruik van een compacter lithium-ion-accupakket mogelijk maakt, met een lagere energiewaarde, dat dezelfde prestaties levert als een hydraulisch tractieplatform.
  • Veiligheid onder alle omstandigheden: een extra bijzonder kenmerk van elektrische tractiemotoren is de beschermingsgraad IP67 waardoor de machine ook op modderige en stoffige grond kan werken. Bovendien elimineert de afwezigheid van olie in het reissysteem elk risico op lekkage op de grond, waardoor respect voor het milieu wordt gewaarborgd ("nul lekkage").

Technische gegevens

Draagvermogen 136 kg
Max. werkhoogte 13 m
Max. horizontaal werkbereik 6,4 m
Transport lengte 4,316 m
Transport lengte zonder korf en korfhouder 3,698 m
Transport hoogte 1,948 m
Standard korf afmetingen 1305x600x h.1100 mm
Onderstel breedte smal/breed 748 - 1100 mm
Max helling tijdens verplaatsing 16°
Lithium-ion aangedreven 4,1 kW/h
Max bodemdruk op stabilizator 1350 daN - 10,1 daN/cm2
Afmetingen uitgestempeld 2450 x 2900 mm
Totaal gewicht 1895 kg