TX3005 Transporter rupsdumper

TX 3005 Dumper Stage V emissienorm

De minidumper met alle comfort en maximale prestaties.


De Hinowa TX3005 minidumper is een innovatieve, moderne rupstransporter en het resultaat van verdere ontwikkelingen en verbeteringen waardoor hij tot de topmachines in zijn klasse behoort. De constante investering in onderzoek en ontwikkeling van de kant van het bedrijf heeft het mogelijk gemaakt om een ​​machine te ontwerpen en te bouwen die tot in het kleinste detail is bestudeerd, perfect om maximaal gebruikscomfort te combineren met de best mogelijke prestaties. TX3005 voegt zich bij het brede assortiment HS-minidumpers, compacte, wendbare en robuuste rupsmachines, met capaciteiten variërend van 400 tot 2900 kg.

Eigenschappen

 • Met zijn 2.750 kg werkgewicht is hij ook de ideale oplossing voor werkzaamheden op oneffen, modderige, zanderige en glooiende terreinen, waarbij een machine op banden zinken of grip verliezen. Bij de TX3005 gebeurt dit niet dankzij de 320 mm brede rupsbanden die opgespannen zijn met een vetcilindersysteem. Ze verminderen de bodemdruk en de basisbelasting, waardoor schade aan oppervlakken zelfs op de meest kritieke momenten wordt voorkomen.
 • Multifunctioneel, sterk en compact: kenmerken die de sleutel vormen tot het succes van Hinowa rupswagens.
 • De veiligheid is ook verzekerd dankzij de camera die in het achterste deel van de cabine is geïnstalleerd, waardoor achteruitrijdmanoeuvres mogelijk zijn zonder het risico van het raken van voorwerpen of mensen - de beelden zijn altijd duidelijk zichtbaar op het geplaatste scherm in de buurt van de joystick.
 • De TX3005 legt de lat hoog op het gebied van kracht, snelheid, comfort en productiviteit. Aangepast aan alle soorten terrein, bereikt hij een maximale rijsnelheid van 11 km / u en kan dwarshellingen aan tot 20 ° (36,4%).
 • Nieuw uiterlijk, herzien en uiterst "modern" ontwerp. Het ontwerp van de motorkap is geïnspireerd door de auto-industrie: het biedt gemakkelijke toegang tot het interieur van het motorcompartiment en alle interieurcomponenten tijdens onderhoud.
 • De laadbak is verbeterd: deze is lager geplaatst en is breder; het behoudt een volume van 1,49 m3 (ISO 6483) maar garandeert een capaciteit van 2,875 kg.
 • Rotatie van de stoel zonder ruimteproblemen. Ook het tankdophuis is verplaatst, hier buiten het motorcompartiment, waar zich een Kubota V 2403 (Stage V 37,4 kW / 50 pk bij 2.700 tpm, 4 zuigers, 2.197 cc) bevindt, met elektrisch starter.
 • Hoog bedieningscomfort en efficiëntie: de nieuwe TX3005 heeft toegangsgrepen met een grotere diameter dan de vorige, en de hendels voor het besturen van de rupsbanden zijn zijwaarts verplaatst.
 • Verbeterde toegankelijkheid: de joystick heeft alle essentiële bedieningselementen van de machine: beheer van de hydraulische pomp, beheer van de bak, gaspedaal, claxon en snelheid.
  Optionele voorzieningen zijn er in overvloed, zoals het CANBus dubbel gaspedaal, dat het nog gemakkelijker maakt om de machine tijdens het rijden te bedienen, de vier extra werklampen en het veiligheidszwaailicht.

Technische gegevens

Motor Kubota
Cilinders en cilinderinhoud n° 4 / 2197 cc
Maximaal vermogen (bruto) 48,1 HP - 35,9 kW @ 2800 rpm
Starter electrisch 12V
Emissienorm Stage V
Maximale helling 20° (36,4%)
Toegekend lawaainiveau Lwa 101 dB
Type distributeur mechanisch
Hydraulische pompen: aantal en type 2 zuigerpompen + 1 tandwielpomp
Rups opspansysteem vetpomp
Breedte van de rupsen 320 mm
Rollen per zijde 2 vast + 4 zwevend
Vast onderstel breedte 1550 mm
Rijsnelheid 6 -11 km/h
Capaciteit: 2875 kg
Inhoud laadbak: nominaal volume (ISO 6483) 1,35 m3
Inhoud laadbak: slagvolume 0,98 m3
Bedrijfsgewicht 2750 kg