Juridische informatie

Identiteit

VTN Europe BVBA
Brandstraat 20
2223 Heist-op-den-Berg

​Telefoon  015 348 774

Functioneel: de landingspagina gebruikt first party cookies om de pagina te verbeteren en hem gebruiksvriendelijker te maken. De verzamelde data blijft binnen VTN Europe BVBA en wordt niet met derden gedeeld.

 Google Analytics: om een beeld te kunnen schetsen van het aantal bezoekers op onze landingspagina, moeten we die uitrusten met een speciale code. Deze code genereert cookies, die ons een inzicht geven in hoe bezoekers onze pagina gebruiken. Deze data van niet-persoonlijke aard gebruiken we om onze landingspagina permanent te verbeteren en wordt niet met derden gedeeld.

Ons streefdoel is om de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer correct na te leven. Wij geven géén persoonsgegevens door aan derden. De meeste informatie op deze landingspagina is vrij beschikbaar, maar het is mogelijk dat je om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Als je dat wenst, kan je jouw persoonlijke gegevens inkijken, laten wijzigen of laten verwijderen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Links naar andere websites vanuit deze site vallen buiten de verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid van VTN Europe bvba.

Het downloaden of installeren van eventuele software is geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid.​

De informatie op deze site wordt steeds met zorg verzameld, maar is onder voorbehoud. Prijzen en specificaties zijn niet bindend. Getoonde afbeeldingen en specificaties zijn louter illustratief en niet bindend.